Verhuur

Bij de PVG zijn we trots op ons scoutinggebouw, tenten en overige materialen. Naast het eigen gebruik voor onze wekelijkse scoutingactiviteiten zijn deze zaken ook (bijna) allemaal te huur. Overigens verhuren wij ‘onszelf’ ook… Heeft u ondersteuning (mankracht) nodig bij een project of evenement? Wij gaan graag met u in overleg!

Het gebouw wordt verhuurd aan verenigingen, scoutinggroepen en maatschappelijke organisaties. U kunt ons gebouw uitstekend gebruiken t.b.v. weekendjes, zomerkampen, workshops, trainingen, vergaderingen etc. Ook is het mogelijk (delen van) het gebouw voor langere tijd te huren (bijv. als basis voor een vereniging of maatschappelijke organisatie).

Wij verhuren NIET voor feesten en partijen!

LET OP: VANWEGE SLECHTE ERVARINGEN MET VERHUUR AAN LEIDINGTEAMS VAN BELGISCHE SCOUTSGROEPEN (LEIDINGWEEKEND) WORDEN VERHUURAANVRAGEN VAN DEZE GROEPEN NIET IN BEHANDELING GENOMEN! Verhuur aan Belgische Scoutsgroepen t.b.v. kampen en weekenden met kinderen/jeugleden is wel mogelijk.
Tenten en veel van onze overige materialen worden ook aan particulieren verhuurd (in tegenstelling tot het gebouw).

Het verhuren van (de ruimtes/lokalen in) het scoutinggebouw en verscheidene materialen is voor Scouting PVG een belangrijke bron van inkomsten. Het gebouw en de materialen zijn eigendom van de beheerstichting van de Pastoor Vroomansgroep.