Welpen

De welpen zijn een gemengde groep van meiden en jongens in de leeftijd van 7 tot 11 jaar. Het thema waarin zij draaien is Jungleboek. Hierin draait het om een mensenkind “Mowgli” dat in de jungle wordt opgevoed door wolven en veel lessen leert van verschillende dieren, met ieder een eigen karakter, die in de jungle leven zoals “Akela” de wolf, “Baloe” de beer en “Kaa” de slang.

In het Jungleboek-thema beleven de welpen de jungleavonturen samen met de spelfiguren Mowgli en Shanti. Zij nemen de kids mee de jungle in en spelen hier spannende en uitdagende activiteiten. Naast Mowgli en Shanti leren ze tal van dierenfiguren kennen in de jungle en zijn er zowel voor water-, lucht- en landgeoriënteerde groepen herkenbare dierenfiguren te ontdekken.

Scouting Nederland

Alle welpen in Nederland zijn lid van. Er zijn heel veel kinderen lid van Scouting in veel verschillende landen. In Nederland zitten er wel meer dan 85.000 op Scouting.

Nieuwsgierig geworden? 

Meld uw zoon of dochter dan aan via welpen@scouting-pvg.nl en hij/zij kan geheel vrijblijvend 4 keer gratis komen kijken (meedraaien) op zaterdagen van 14.00 tot 17.00 uur.

Bezoek ook de landelijke website voor Welpen!

Leiding en contact

Onze welpenspeltak beschikt over meerdere enthousiaste stafleden (leiding). Elke zaterdag organiseren zij de leukste spelactiviteiten voor de kinderen. Heeft u vragen over het draaien, zijn er bijzonderheden m.b.t. uw kind, die zij moeten weten of wilt u gewoon ’s nader met ze kennis maken? Geen probleem, op de draaidagen zelf kunt u ze vlak voor en na het draaien gerust aanspreken, maar het leidingteam is via de mail of telefoon natuurlijk ook te bereiken. Hieronder vindt u alle benodigde contactgegevens.

Leiding

  • Jamie
  • André
  • Sjimmie
  • Wesley
  • Tess

Contactgegevens