Beschikbaarheid en aanvraag

De beschikbaarheid van ons gebouw kunt u achterhalen via de Verhuuragenda HK.
Het gebouw is niet te huur voor feesten of partijen. Verhuur aan studie-, studenten- en sportverenigingen is mogelijk, maar deze dienen specifiek aan te geven voor welke doeleinden zij het gebouw willen huren. Het gebouw mag niet gebruikt worden voor (prive)feesten en zuippartijen.

Momenteel is er op maandag- en donderdagavond ruimte voor een reguliere huurder (langlopend contract) voor het gehele gebouw of een gedeelte daarvan.

De huuraanvraag

Lees de onderstaande procedure en aandachtspunten goed door. Via de hieronder beschreven procedure kunt u uw interesse aan ons kenbaar maken. Onderaan deze pagina vindt u de benodigde contactgegevens.

 1. Om uw (aan)vraag zo goed en snel mogelijk te kunnen beantwoorden, verzoeken wij u dringend de volgende zaken in uw aanvraag op te nemen:
 • Gewenste huurperiode;
 • Geplande activiteiten in HK (let op: (prive)feesten en zuippartijen zijn niet toegestaan);
 • Aantal personen;
 • Gewenste ruimte(s);
 • Gewenste aankomst- en vertrektijd;
 • Uw organisatie, uw naam en telefoonnummer.
 1. Vanaf het moment dat u een inhoudelijke reactie heeft gehad op uw aanvraag, gaat voor u automatisch een optietermijn in van twee weken. Reageert u niet voor het verstrijken van de optietermijn, vervalt de optie direct na afloop hiervan.
 2. De Grote zaal en de stamruimte zijn wekelijks (m.u.v. de zomervakantie) op zondagen vanaf 12.00 uur ’s middags verhuurd. Tot/met zondag huren is geen probleem, mits u het gebouw uiterlijk om 11.00 uur verlaat én schoon en netjes achterlaat.
 3. Op zaterdagen (van 10.00 tot 17.00 uur) wordt het gebouw door de Scouting zelf gebruikt. Bent u voornemens ons gebouw (ook) op zaterdag te huren, dan zullen wij in goed overleg proberen uw wensen af te stemmen op het eigen gebruik van onze groep. In de praktijk betekent dit meestal dat u, in overleg, slaapruimte(s) kiest die van 10.00 tot 17.00 uur niet door de groep worden gebruikt. Eventueel kunnen, tijdens het gebruik door de groep, slaapmaterialen en andere persoonlijke eigendommen van de huurder ook tijdelijk worden verplaatst, naar een ongebruikte en af te sluiten ruimte. Let op: enige flexibiliteit van uw kant is hier een vereiste.
 4. Studie-, studenten- en sportverenigingen zijn van harte welkom, maar niet als ons gebouw gebruikt wordt voor (prive)feesten en zuippartijen. Goed vertrouwen is in dit geval de basis!
 5. LET OP: VANWEGE SLECHTE ERVARINGEN MET VERHUUR AAN LEIDINGTEAMS VAN BELGISCHE SCOUTSGROEPEN (LEIDINGWEEKEND) WORDEN VERHUURAANVRAGEN VAN DEZE GROEPEN NIET IN BEHANDELING GENOMEN! Verhuur aan Belgische Scoutsgroepen t.b.v. kampen en weekenden met kinderen/jeugleden is wel mogelijk.
 6. Mailadres huuraanvraag: verhuur@scouting-pvg.nl (contactpersoon: Bram Pover). Bedankt voor uw aanvraag!